Legutóbbi hozzászólások

 1. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam commodo ultricies libero eu efficitur. Nam in pellentesque purus. Nulla vestibulum…

 2. Kiadványaink levélben is megrendelhetők (irodavezeto@mnyknt.hu). Kiadványainkat - ajándékként - igyekszünk eljuttatni a Kárpát-medencében, kisebbségben élő magyarsághoz is.

51. évfolyamába lépett a Nyelvünk és Kultúránk

2022.08.10. szerda, 21:26

A 2021. év legérdekesebb nyelvi-kulturális eseményeivel, friss, színes tartalommal megjelent az 1971-ben alapított Nyelvünk és Kultúránk folyóirat 2021. évi összevont (1–4.) száma. A lapnak 2013-től van folyamatosan (online) frissülő változata, az E-NYÉK, a nyomtatott lap részben ennek anyagából készült.

A lap itt is olvasható: https://mnyknt.hu/nyek-archivum/

 

3 hozzászólás

 1. Váradi Ibolya

  Szerkesztők, hol lehet kapni a Nyelvünk és Kultúránk dísszámából, az 50 fiatal-interjúkötetből? Fantasztikus sikere volt, de sajnos nem jutottam eddig hozzá.

  Válasz
 2. MNYKNT

  Kiadványaink levélben is megrendelhetők (irodavezeto@mnyknt.hu).
  Kiadványainkat – ajándékként – igyekszünk eljuttatni a Kárpát-medencében, kisebbségben élő magyarsághoz is.

  Válasz
 3. Kolos

  Helyesen írva: díszszám, nem dísszám.

  Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A Nyelvünk és Kultúránk elektronikus változatát – E-Nyék – a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2013. október 31-én bejegyezte.
Címünk: H-1072 Budapest, Rákóczi út 38. I/2.
E-mail: anyanyelvi@mnyknt.hu